Schedule

More information about the conference Locations will be released soon.

THURSDAY, OCTOBER 10

14.00 – 15.00 h: Registration

15.00 – 17.00 h: Opening Ceremony

20.00 – Open End: Brauhaus Night


FRIDAY, OCTOBER 11

08.00 – 09.00 h: Early Registration

08.00 – 09.00 h: Rules of Procedure Workshop

09.00 – 13.00 h: Committee Session

13.00 – 14.00 h: Lunch

14.00 – 18.00 h: Committee Session

20.00 – Open End: Bad Taste Party


SATURDAY, OCTOBER 12

09.00 – 13.00 h: Committee Session

13.00 – 14.00 h: Lunch

14.00 – 18.00 h: Committee Session

18.00 – 19.30 h: Champagne Reception

20.00 – Open End: Delegates Ball


SUNDAY, OCTOBER 13

09.00 – 13.00 h: Committee Session

13.00 – 14.00 h: Lunch

14.00 – 16.00 h: Closing Ceremony